• Για όσους δε βλέπουν το σπίτι ως τόπο... αλλά ως συναίσθημα!

  Ιστορικό

  Ιστορικό

  Τα Είδη Σπιτιού Homie αποτελούν εμπορικό σήμα της εταιρείας Χονδρικής Τσαγκογέωργας ΑΕ, μίας από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες Χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα.

  Ιδρύθηκε το 1989 από τους αδελφούς Αντώνη και Φώτη Τσαγκογέωργα, μέτοχους κατά το παρελθόν σε μία από τις πλέον κολοσσιαίες και πρωτοεισηγμένες στο Ελληνικό χρηματιστήριο εταιρίες εμπορίου της εποχής με Οικιακά, Ψιλικά και Εποχιακά είδη.

  Το brand Homie ξεκίνησε με κλασσικούς κωδικούς σε είδη για το σπίτι όπως κουζινικά, είδη κήπου και είδη καθαρισμού και στην πορεία επεκτάθηκε κτίζοντας μια μεγάλη ποικιλία με κατηγορίες όπως προστατευτικά για μωρά, είδη μπάνιου, λευκά είδη κλπ.

  Η πολυετής εμπειρία, η συνεχής ανανέωση των προϊόντων  ως προς τις τάσεις της μόδας, η οργάνωση, η φερεγγυότητα και η συστηματοποιημένη προσέγγιση των ποιοτικών προδιαγραφών, σε συνδυασμό πάντα με τις απολύτως προσιτές τιμές των οικιακών ειδών Homie, δικαιολογημένα οδήγησαν την εταιρεία μεταξύ των πρώτων της αγοράς στο κλάδο της με συνεχιζόμενη ανοδική πορεία.